Ünlülerin Egzersiz Sırları - Videoları

Gerek internette gerek gazetelerde gördüğümüz birçok ünlü vardır. Çoğuna her yönden ilgi duyarken en çok dikkatimizi çeken şeyler fitlikleri ile yakaladıkları ilgi toplayan görüntüleridir. Görünüşleri her zaman belli ölçülerde olan ünlüler peki bu formlarını nasıl koruyabiliyorlar? Yeme içme konusunda da ölçülü olmalarının yanında ünlülerin egzersiz sırları hep dikkat çeken bir taraftır.

Egzersiz İçin Hangi Ürünler Kullanılmaktadır?

Çoğu ünlü dambıl ve egzersiz topunu kullanmaktan yana kullanır seçimlerini. Bunun yanında günlük birkaç saat çökme hareketi yapmaktadırlar. Kadınlar için vazgeçilmez ünlülerin egzersiz sırları arasında tabi ki mekiği görebiliyoruz. Çoğu kişi günlük mekiklerini aksatmadan yapmaktadır. Dans etmeyi spor haline getiren ünlülerimiz de çok rahatça kilo verdiklerini söylemişti.

Eğlenerek kilo veriminin kolay olduğunu göstermektedir. Koşuya ve yürüyüşe olan ilgilerini hep koruyan ünlüler kesinlikle günlük yürüyüş ve koşularını hep yapıyor. Bale de çok zariflik isteyen bir alan olduğu için sıkı bir çalışma gerektiriyor ve bunun sonucunda harika fit görünümler ortaya çıkıyor.

Ünlülerin Egzersiz Sırrı: Yogalazofi

Diğer bir ünlülerin egzersiz sırları ise yogalazofi adı verilen bir spor türüdür. Bu tür, egzersizi gerilme hareketleri ile duygusal enerji kanalları ile birleştirir. Yoga ve pedal çevirme hareketleri de sırların başını çekmektedir. Dünyaca ünlü starlar egzersiz programlarında en az 10 dakika kardiyo ile ısınma, 5 dakika dinlenme ile başlatarak başlıyorlar. Ardından üst beden hareketleri ile karın sıkılaştırıcı hareketlerle sporlarını tamamlıyorlar.

Aşağıdaki videolardan birkaç ünlünün egzersiz videolarından örnekler izleyebilirsiniz.



Yazacaklarımız bu kadar. Sağlıklı günler diliyoruz.

Yorum Gönder

Yazı Hakkında Yorumlarınızı ve Sorularınız Bekliyoruz.

Daha yeni Daha eski